Inmiddels traditiegetrouw stond de eerste week van november weer in het teken van de jaarlijkse winterinspectie. Donderdag 3, vrijdag 4 en zaterdag 5 november was een ieder welkom om zijn of haar auto grondig te laten inspecteren met als doel de winter probleemloos te doorstaan.

Een recordaantal van maar liefst 300 auto’s verlieten grondig geïnspecteerd de werkplaats van Van Trigt. Het goede doel van dit jaar, Villa Joep, sprak dermate goed aan dat er per inspectie ruimschoots werd gedoneerd. Daarnaast vonden ook nog 23 olifanten van Villa Joep een “nieuw thuis”, waarvan de opbrengst eveneens in zijn geheel ten goede kwam aan Villa Joep! “Een bijzonder mooi resultaat”, aldus Atie van Loon-Monster, die tevens laat weten dat de Hyundai Winterinspectie in zijn totaliteit bijna € 45.000 opleverde voor Villa Joep.

Bij het binnentreden van de showroom van Van Trigt kwam de geur van erwtensoep en oliebollen je direct tegemoet. Slagerij Hoogendoorn uit Zuidland had wederom zijn uiterste best gedaan om een uitstekende soep te bereiden. Gelet op de 45 liter soep die we serveerden zijn ze daarin meer dan geslaagd. De oliebollen van Bakker Reedijk waren dit jaar nieuw. De populariteit van de bollen heeft ons ertoe doen besluiten deze volgend jaar wederom op het menu te zetten.

Ter verhoging van de feestvreugde was een select aantal lokale ondernemers gevraagd zijn of haar producten aan te bieden. “We hadden wel verwacht dat de workshop met pompoenen, georganiseerd door Kwekerij Roest, in de smaak zou vallen. Maar dat nagenoeg alle dames met pompoenen huiswaarts keerden geeft aan dat deze activiteit enorm aansprak”, geeft Atie aan. Ook Aart Kweekel uit Spijkenisse had veel bekijks met zijn zelf gemaakte houten speelgoed. De mensen van wishyourprint.com uit Zuidland toonden hun mogelijkheden voor bedrukte cadeaus en relatiegeschenken.

Lastige quiz Geen winterinspectie bij Van Trigt is compleet zonder quiz. Met dit jaar vragen over met name de nieuwe Hyundai Ioniq en de modellen van Aixam. Verkoopleider Bart Wesdorp over de quiz: “klaarblijkelijk waren de vragen dit jaar lastiger dan ooit. Alle antwoorden op de vragen waren in de showroom te vinden. Echter moest er behoorlijk intensief naar worden gezocht”. Na het kritisch bekijken van alle

formulieren bleken er slechts drie personen te zijn die de vragen foutloos beantwoorden. Onderstaande prijswinnaars mogen een werkplaatscheque t.w.v. 50 euro tegemoet zien: • Dhr. L. van Wezel Spijkenisse • Dhr. R. Weeda Zuidland • Dhr. G. Karlas Zuidland Onder alle deelnemers werd dit jaar een extra prijs verloot. Deze cadeaubon t.w.v. 15 euro is beschikbaar gesteld door wishyourprint.com uit Zuidland. Onderstaande prijswinnaar ontvangt de cadeaubon zo snel mogelijk thuis: • Dhr. C. de Ritter Hoogvliet

“We kijken terug op een zeer geslaagd evenement”, benadrukt Atie vol trots. “Ieder jaar analyseren we het verloop van de winterinspectie met als doel het evenement steeds meer en beter vorm te geven. Dat is dit jaar zeker gelukt”. Op naar 2017!