Van Trigt; voor onderhoud op maat!

Van Trigt verricht alle mogelijke onderhoud en reparaties aan uw auto.Dit gebeurt in onze volledig uitgeruste werkplaats. Onze werkplaatsreceptionist zal u ontvangen en in samenspraak met u het gewenste onderhoud bepalen. Indien u jaarlijks weinig rijdt passen wij het onderhoud hierop aan. U ontvangt vooraf een heldere kostenbegroting van de uit te voeren werkzaamheden zodat u niet voor (financiële) verrassingen komt te staan. Indien tijdens het uitvoeren van het onderhoud onverwachts specifieke extra onvolkomenheden constateren, dan zal de werkplaatsreceptionist direct contact met u opnemen.

Voor onderstaande werkzaamheden kunt u terecht in onze werkplaats:

Onderhoud

Iedere auto behoeft specifiek onderhoud. Onze geautomatiseerde systemen geven exact aan welk onderhoud uw auto nodig heeft en welke zaken er bij de betreffende onderhoudsbeurt dienen te worden uitgevoerd. Achterstallig onderhoud behoort daarmee tot het verleden.

Onderhoud

Onderhoud

Reparatie

Naast het reguliere onderhoud aan uw auto zijn wij u graag van dienst bij het herstellen van technische schades aan uw auto, ongeacht het merk. Door vooraf een heldere diagnose te stellen kunnen we u een heldere kostenbegroting overleggen.

Apk keuringen

Of u nu een auto heeft met een benzine- of een dieselmotor: wij zijn in staat om ieder type auto APK te keuren. Ook voor bedrijfswagens tot een GVW van 3.500 kg zijn wij het juiste adres. Indien uw auto bij ons is gekeurd zullen wij u tevens tijdig informeren zodra uw auto toe is aan de volgende APK keuring.

Apk keuring

Aircoservice

Aircoservice en -onderhoud

Geniet het hele jaar door van de werking van uw airco. Laat daarom één keer per jaar de werking van uw airco bij ons controleren. Indien nodig kunnen wij dan direct uw aircosysteem reinigen of voorzien van nieuwe vloeistoffen. Uniek in onze regio daarbij is dat wij naast het reguliere koudemiddel (R134A) tevens over het nieuwste type koudemiddel (R1234YF) beschikken

Banden

Goede banden zijn van essentieel belang voor uw veiligheid. Naast de juiste profielen is het juiste type band minstens zo belangrijk. Ons magazijn adviseert u, mede op basis van de Europese bandenlabels, graag over welk type band geschikt is voor uw auto. Naast de levering en de montage van zomer- en winterbanden beschikken wij over de meest moderne uitlijn- en balanceerapparatuur. Ook voor het repareren van een band kunt u bij ons terecht. In de meeste gevallen kunt u hierop wachten.

Banden

Schadeherstel

Schadeherstel

Schade? Onze eigen schadetaxateur begeleid u van a tot z bij het herstellen van alle soorten schades. Ook in geval van ruitreparatie en -vervanging zijn wij u graag van dienst. De (financiële) afwikkeling met uw verzekeringsmaatschappij wordt tevens door ons verzorgd.

Accessoires

Voor iedere auto leveren wij een compleet gamma aan accessoires. Van navigatiesystemen tot fietsendragers, en van winterbanden tot skiboxen. Informeer naar onze aantrekkelijke all-in prijzen.

Accessoires

Snelle service

Snelle service

Uiteraard is het mogelijk om voor kleinere reparaties direct langs te komen. Denkt u daarbij aan het vervangen van een lamp, het controleren van vloeistoffen, het checken van bandenspanning of het vastzetten van uw kentekenplaat. Om er zeker van te zijn dat u kunt wachten op de benodigde reparatie adviseren wij u om vooraf telefonisch contact op te nemen.

Eén van onze doelen is het aanbieden van complete mobiliteit.. Bij onderhoud, reparatie en schade stellen wij indien gewenst vervangend vervoer beschikbaar. Dat is wellicht een mooi moment om kennis te maken met de nieuwste Hyundai. Informeert u vooraf naar de mogelijkheden en de condities.