Verzekeringen

Wij bieden u een op maat gemaakte autoverzekering aan, voorzien van een dekking die bij u en uw auto past. Van beperkt casco tot diverse varianten met een volledig casco dekking (all risk). Onze verzekering biedt uitstekende en heldere voorwaarden tegen een aantrekkelijke premie. En u kunt er zeker van zijn dat uw auto indien nodig door ons vakkundig wordt hersteld.

Voordelen van Hyundai Autoverzekering

+ Scherpe premie voor alle merken
+ One-stop shopping, alles onder één dak
+ No-claim oplopend tot wel 85%
+ Partnerkorting: dezelfde no-claim korting voor uw 2e auto
+ Gratis opzegservice voor uw huidige verzekering
+ Snel en gemakkelijk bij ons af te sluiten

Dekkingsoverzicht

Hyundai Auto verzekering kent in grote lijnen onderstaande dekkingen:

Wettelijke aansprakelijkheid
Iedere automobilist is wettelijk verplicht zich te verzekeren tegen de gevolgen van wettelijke aansprakelijkheid (WA). Deze verzekering biedt dekking voor schade die u met uw auto heeft toegebracht aan anderen. Indien gewenst kan de WA-verzekering worden aangevuld met een beperkt casco- of volledig casco verzekering.

Beperkt casco
Met deze verzekering bent u naast de dekking van de WA-verzekering tevens verzekerd tegen diefstal, ruitschade, brand-, storm- en hagelschade. Ook schade als gevolg van een aanrijding met een dier of door een natuurramp is hierbij verzekerd.

Volledig casco
Met de volledig casco dekking ben u optimaal verzekerd. Zo zijn alle schades uit de beperkt casco dekking verzekerd. Daarnaast biedt de volledig casco verzekering tevens dekking voor schade aan uw eigen auto als gevolg van een aanrijding of vandalisme. Hyundai Autoverzekering biedt een drietal soorten volledig casco dekkingen:
1) Budget
2) Premium
3) Excellent

Interesse in de Hyundai Autoverzekering?

De juiste vragen leiden tot de juiste beslissingen. Wij helpen u dan ook graag bij het maken van de juiste keuze op het gebied van uw autoverzekering. Vul voor een vrijblijvende premieberekening onderstaand formulier in. U ontvangt dan binnen 48 uur uw offerte per mail.

Liever direct persoonlijk contact? Op basis van uw persoonlijke situatie maken wij geheel vrijblijvend een premieberekening op maat, waarbij we tevens de diverse volledig casco verzekeringen tot in detail met u bespreken. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken van 08.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Of kom direct naar één van onze vestigingen waar u onder het genot van een kopje koffie al uw vragen kunst stellen. Wij zijn u graag van dienst!