Schadeherstel

+ Deskundig en persoonlijk advies
+ Vakkundige reparaties met kwaliteitsproducten
+ Zorg en respect voor uw auto
+ Gratis vervangend vervoer
+ Ruime garantie op schadeherstel
+ Ook voor ruitreparatie èn -vervanging

Uw auto een kostbaar bezit

Uw auto is een kostbaar bezit. Wij begrijpen dit als geen ander. Wij doen er dan ook alles aan om uw auto in topconditie te houden. Waar onze technici zorg dragen voor het onderhoud en reparaties aan uw auto staat onze receptionist u bij indien uw auto onverhoopt schade heeft. Of het nu gaat om een spot repair, het restylen van een deukje of forse frontschade: wij dragen zorg voor een optimaal herstel van iedere schade. Ook voor ruitreparatie en ruitvervanging kunt u bij ons terecht.

Vakkundige reparaties bepalen direct de veiligheid van u en uw medeweggebruikers. Bij iedere vorm van schadeherstel werken wij daarom volgens strenge kwaliteitsnormen en vastgestelde procedures. Dit zorgt er mede voor dat u, naast een professionele en betrouwbare dienstverlening, verzekerd bent van een uitstekende garantie op het herstel van schade. De FOCWA garantie van 4 jaar onderstreept de kwaliteit van ons schadeherstel.

Uw schade, onze zorg!

U hoeft ons alleen maar te bellen. De rest regelen wij. Het transport van uw voertuig, de schadetaxatie, het overleg met uw verzekeringsmaatschappij en de financiële afwikkeling. En uw vervangende auto? Die stellen wij geheel kosteloos aan u ter beschikking!

Hulp bij schade? Bel: 0181 – 451 922

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken van 08.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 0181-451922 en ons contactformulier staat 24 uur per dag tot uw beschikking. Of kom naar één van onze vestigingen waar u onder het genot van een kopje koffie al uw vragen kunt stellen. U bent van harte welkom!