Media

Facebook

Naast een betrouwbaar adres voor een caravan kunnen we u voor de aanschaf van een tweewieler Bike Totaal Leensvaart van harte aanbevelen. Tijdens onze Winter Inspectie toonde Leensvaart in onze showroom een klein deel van het assortiment.

Gevestigd in Heenvliet bevindt de fraaie zaak van Alex Leensvaart zich centraal op Voorne Putten. De uitgebreide website maakt duidelijk dat we hier met all round rijwielbedrijf te maken hebben. Het portfolio van Leensvaart omvat de merken Batavus, Cube, Dutch ID, Flyer, Koga, Sparta, Riese & Müller en Stromer.

Wie echter slim is brengt gewoon een bezoek aan de showroom aan de Polyanderweg 12 in Heenvliet en laat zich deskundig adviseren door Alex of één van zijn medewerkers. Ze zijn u graag van dienst!
...

View on Facebook

U zoekt een (nieuwe) caravan?

Breng dan zeker eens een bezoek aan Caravanbedrijf Van der Hoek in Oud-Beijerland. Tijdens onze Winter Inspectie heeft u in onze showroom kennis kunnen maken met het merk Hobby, het "huismerk" van Van der Hoek. Dit van oorsprong Duitse caravanmerk levert een enorme diversiteit aan indelingen en uitvoeringen. Liever een gebruikte caravan? Ook dat kan. Martin van der Hoek praat u graag bij.

Oh ja, en vergeet niet om vooraf na te denken over welke type Hyundai de caravan van uw keuze kan trekken. Verrassend is de Kona Hybrid, die maar liefst 1.300 kg geremd aan de haak mag hebben. Of de fijne Tucson Turbo automaat, voor wie 1.600 kg wil trekken.

Van Trigt is u graag van dienst, en Van der Hoek ook. Geregeld toch?
...

View on Facebook

En we hebben er weer één...

Na Jan Meiburg en Leon Sluimer dient het volgende jubileum van 2019 zich aan. Ditmaal staat Marja Looij in de schijnwerpers. Vandaag is het namelijk exact 12,5 jaar geleden dat Marja het team van Van Trigt kwam versterken. Voor velen is zij dan ook een bekend gezicht aan onze receptiebalie en zorgt ze voor een veel gehoorde stem aan de telefoon.

Marja mag met recht een ware duizendpoot worden genoemd. Werkplaatsplanning, facturatie en Hyundai garantie claims: Marja kent alle technische facetten van het autobedrijf.

Directie en medewerkers van Van Trigt Zuidland feliciteren Marja Looij met dit fraaie jubileum. U toch ook?
...

View on Facebook

De stoerste SUV van dit moment? Dat is zonder twijfel de Hyundai Tucson.

Van Trigt Zuidland biedt u aan:

Waanzinnige Tucson 1.6GDi in Comfort uitvoering. In oktober 2015 afgeleverd aan de eerste eigenaar en strikt volgens de voorschriften door ons onderhouden. Voorzien van fraaie originele 19 inch lichtmetalen velgen en een trekhaak. Uiteraard is een uitgebreid navigatiesysteem aan boord, waarbij u kunt rekenen op gratis kaart updates bij de onderhoudsbeurten. Een achteruitrijcamera is eveneens inclusief.

Voor € 19.950,- schaft u een kwalitatief hoogwaardig product aan met als prettige extra de resterende fabrieksgarantie tot oktober 2020. Wie gaat de winter in met deze stoere Hyundai?
...

View on Facebook

Aangepaste openingstijden 26 oktober.

Het zal u waarschijnlijk niet zijn ontgaan. Onlangs hadden we twee jubilarissen bij Van Trigt. Zo was Leon Sluimer dit jaar 25 jaar in dienst en Jan Meiburg maar liefst 50 jaar. Laatstgenoemde geniet sinds kort bovendien van een dik verdiend pensioen. Reden voor een feestje dus.

Zaterdag 26 oktober wordt het gehele team van Van Trigt getrakteerd op een goedverzorgd uitje. Wij sluiten zaterdag 26 oktober daarom, bij hoge uitzondering, om 14.00 uur. Wij verzoeken u vriendelijk hier rekening mee te houden.

Hartelijk dank voor uw begrip en een fijn weekend toegewenst!
...

View on Facebook