Media

Facebook

Minimaal verbruik, maximaal rijplezier!

Zuinige benzinemotor, krachtige elektromotor en optimale connectiviteit. De Hyundai Kona Hybrid heeft gewoon alles in huis.

En dan onze demonstratieauto: een supercomplete Kona Hybrid in de Fashion uitvoering, uitgevoerd in de gave kleurcombi Blue Lagoon met hoogglans zwart dak. De 17 inch lichtmetalen velgen met hoogglans zwarte accenten maken het plaatje af. Gewoon een dikke auto.

Over plaatje gesproken: veel Hollandser dan dit wordt het niet. Windmolens met op de achtergrond het Spui en op de voorgrond een Kona van Noteboom-Van Trigt.

Oh ja, en voor wie snel wil rijden: in Barendrecht staat een identieke Kona in onze showroom. Direct uit voorraad leverbaar en voorzien van onze Try & Buy Bonus van € 1.250.

Autobedrijf Noteboom-Van Trigt. Kom verder.

Prettig weekend!
...

View on Facebook

Hoog zitten voor een lage prijs?

Autobedrijf Noteboom-Van Trigt biedt aan:

Verzorgde en volledig dealer onderhouden Hyundai ix20. Deze in 2011 geleverde midi-MPV is voorzien van de soepele en krachtige 1.6 benzine motor en beschikt over een handgeschakelde 6 versnellingsbak. Zaken als airco, audiosysteem, ABS en electrisch bedienbare ramen en spiegels zijn vanzelfsprekend aan boord.

Deze Hyundai is afkomstig van de eerste particuliere eigenaar en heeft een gegarandeerde kilometerstand van 128.471.

Voor slechts € 6.950 koopt u veel auto, een hoge zit en een flinke dosis betrouwbaarheid. Bezoek onze showroom in Zuidland en maak kennis met deze fijne Hyundai.

Autobedrijf Noteboom-Van Trigt. Kom verder.

Fijne zondag toegewenst!
...

View on Facebook

Vreemde eend in de bijt?

Autobedrijf Noteboom-Van Trigt biedt aan: een in nieuwstaat verkerende Mazda CX-3 2.0 GT-M automaat uit 2015. Direct afkomstig van de eerste eigenaar en volledig dealer onderhouden. De fijne 2.0 benzinemotor is gekoppeld aan een automatische transmissie voorzien van zes verzetten. Het benoemen van de uitrusting is onbegonnen werk. De term "bomvol" dekt de lading. Tegen betaling van € 18.750 ontvangt u van ons een tweetal smartkeys van deze Mazda.

Oh ja, een vreemde eend is deze Mazda eigenlijk niet als je beseft dat Autobedrijf Noteboom Rotterdam niet minder dan 62 jonggebruikte Mazda's aanbiedt. Meer informatie is te vinden op www.noteboom.nl. en uiteraard zijn deze Mazda's gewoon te leveren in onze vestiging in Zuidland.

Autobedrijf Noteboom-Van Trigt. Kom verder.

Prettig weekend toegewenst!
...

View on Facebook

Ook zo benieuwd naar hoe de nieuwe Hyundai i10 er in het echt uitziet, hoe hij zit, hoe hij voelt en – het allerbelangrijkst – hoe hij eigenlijk rijdt?

Kom daar snel achter door een proefrit te maken. Kruip achter het stuur van de nieuwe Hyundai i10 en ervaar zelf zijn fijne rijkwaliteiten en slimme technologische vernieuwingen.

Autobedrijf Noteboom-Van Trigt. Kom verder.
...

View on Facebook

Goedemiddag vrienden van Hyundai!

Vandaag dag twee van de uiterst succesvolle introductie van de nieuwe Hyundai i10. De reacties zijn lovend en het aantal orders is boven verwachting. Hoewel, boven verwachting: dat hadden we eigenlijk wel verwacht! De nieuwe i10 verdient het gewoon om succesvol te zijn. Deze auto gaat een glansrijke toekomst tegemoet.

Wij kijken terug op een geslaagde introductie. En voor wie de nieuwe i10 nog niet heeft bewonderd: u bent alsnog van harte uitgenodigd!

Autobedrijf Noteboom-Van Trigt. Kom verder.

Fijn weekend toegewenst.
...

View on Facebook