Media

Facebook

De Kona Electric van Van Trigt trekt zeker de aandacht tijdens de Vestingdagen in Hellevoetsluis. ...

View on Facebook

En wat zijn de Vestingdagen zonder brommobiel? Volgens ons is het autoplein dan niet compleet. Daarom hebben wij onze Microcar meegenomen. En zeker niet de minste. Een lekker complete Microcar M.GO DCi Highland automaat staat naast de opvallende witte vlag.

Heeft u de Microcar brommobiel al gespot? En wist u trouwens dat u een brommobiel ook kunt leasen via het unieke Private Lease-label, genaamd BROM!
...

View on Facebook

Vandaag en morgen zijn wij aanwezig op de Vestingdagen in Hellevoetsluis. Onze verkoopadviseur Ed van de Peppel is aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

Wij presenteren u bovendien de exclusieve Hyundai Tucson 1.6 Turbo automaat N-Line. Deze rode blikvanger kunt u voor het eerst bewonderen op het autoplein tijdens de Vestingdagen.

Wij zijn er klaar voor. U komt toch ook?
...

View on Facebook

Er is er één jarig...

...hoera hoera, dat kun je wel zien dat is: ATIE!!! En niet gewoon een beetje jarig, maar héél erg jarig. Vandaag is namelijk de dag dat Atie van Loon-Monster maar liefst 50 kaarsjes uit mag blazen. Een enorme Sara sierde vandaag de parkeerplaats van Van Trigt. Een ware feestweek dus bij de Zuidlandse Hyundai-dealer. Na het jubileum van Jan Meiburg is het nu de beurt aan Atie.

Alle medewerkers van Van Trigt feliciteren Atie van harte met haar verjaardag. U toch ook?
...

View on Facebook

Het jaar 1969.

Wat hebben Dennis Bergkamp, de Heinenoordtunnel, de Eurocheque en Jan Meiburg met elkaar gemeen? U zou het niet weten? Dan volgt hier het antwoord: 1969. Het jaar dat Bergkamp werd geboren in Amsterdam, de Heinenoordtunnel door toenmalig minister Bakker werd geopend en de Eurocheque in 14 landen werd ingevoerd. En...

...het jaar dat Jan Meiburg in dienst trad bij het Zuidlandse garagebedrijf Van Trigt. Op maandag 28 juli om precies te zijn. De snelle rekenaar onder ons zal direct vaststellen dat Jan inmiddels dus 50 (!) jaar in dienst is van Van Trigt. En dat is iets dat vandaag de dag maar weinig voor komt. Iets om trots op te zijn, als werknemer, maar ook als werkgever.

Directie en medewerkers van Van Trigt feliciteren Jan van harte met dit unieke jubileum. U toch ook?
...

View on Facebook