Fiat bedrijfswagens

In ruim honderd jaar heeft Van Trigt een prominente regionale rol verworven in de markt van zakelijke mobiliteit. Om in deze dynamische markt onze leidende positie te behouden is het van essentieel belang een breed assortiment bedrijfsauto’s te voeren. Met de Hyundai H300 bieden wij u de inmiddels bewezen Koreaanse kwaliteit in combinatie met een uitstekende garantietermijn. De veeleisende zakelijke ondernemer vraagt echter om meer carrosserievarianten. Iets dat wij kunnen bieden met de uitgebreide bedrijfswagenlijn van FIAT PROFESSIONAL.

Voor iedere transportbehoefte

Het merk FIAT PROFESSIONAL richt zich op de verkoop van de Fiat bedrijfswagens. Het omvangrijke gamma van Fiat Professional stelt ons in staat tegemoet te komen aan de transportbehoeften van werkelijk iedere ondernemer. Van de kleine en wendbare Fiorino tot de volumineuze Ducato.

Met de Fiorino, Doblo Cargo, Scudo, Strada en Ducato kunnen wij u maatwerk leveren. De grote verscheidenheid aan opbouw-, ombouw- en inbouwmogelijkheden maken het mogelijk een bedrijfswagen te leveren die past bij u en uw bedrijf. Het is niet voor niets dat Fiat al jarenlang een leidinggevende rol speelt in de markt van bedrijfswagens. De diverse internationale onderscheidingen tijdens de Van of the Year verkiezingen onderschrijven de kwaliteit en de veelzijdigheid van Fiat. Niet voor niets verliet enkele jaren geleden de 4 miljoenste Fiat bedrijfswagen de fabriek.

Lease

Geen bedrijfswagengamma is compleet zonder een uitgebreid aanbod aan lease en financieringsproducten. Van Trigt Autolease voorziet in iedere zakelijke financieringsbehoefte. Van Financial lease tot Full operational lease.

Interesse in een Fiat bedrijfswagen ?

Zakelijk advies met een persoonlijk karakter. Dat is waar wij voor staan. En aangezien de juiste vragen leiden tot de juiste beslissingen is het hebben van een zakelijk adviseur voor u van onschatbare waarde. Heeft u interesse in een Fiat bedrijfswagen? Wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken van 08.30 tot 17.30 uur via telefoonnummer 0181-650990. VAN TRIGT; ZAKELIJK SIMPELWEG DE BESTE KEUS!